7-Eleve為你搜羅最新人氣產品,包括與日本同步發售的可口可樂雲呢拿橙味汽水、新加坡人氣產品金鴨鹹蛋波浪薯片、有營新品雀巢FITNESS 糙米薑黃飲品及紅薏米合桃飲品,無論是想找飲品或零食,都能滿足你的需求。

 

1. 【日本直送】可口可樂雲呢拿橙味汽水($15)

踏入夏天,日本可口可樂推出全新雲呢拿橙味汽水,而香港 7-Eleven 更與日本同步發售!香甜橙味配搭原味可口可樂,味道猶如橙味夾心雪條,一試愛上。

 

2.【新加坡直送】金鴨鹹蛋波浪薯片($55)

全新口味保留了經典鹹蛋黃、咖哩葉、辣椒等食材及佐料,配搭波浪形薯片,讓口感更爽脆、味道更濃郁,酥脆鹹甜的口感讓人忍不住一口接一口!

 

3.【有營之選】雀巢 FITNESS 糙米薑黃飲品/紅薏米合桃飲品($8.5)

雀巢推出兩款全新健康飲品 FITNESS 紅薏米合桃飲品及糙米薑黃飲品,選用全穀物增加飽和感、添加 6 克膳食纖維,可以維持腸胃健康。糙米薑黃更能提高人體免疫功能;紅薏米可以保持人體皮膚光澤細膩,是健康低糖飲品首選。

 

4.【韓國直送】樂天草莓味餅乾條/朱古力脆米餅乾條($12)

草莓味餅乾條用濃厚的草莓香味加上曲奇脆脆,雙重滋味配搭令你難以抗拒!朱古力脆米餅乾條使用香濃朱古力加上脆米外層,口感鬆脆無比。

 

5.【新品推介】味覺糖什錦維他命西柚白桃果汁糖($11.5)

西柚白桃味香濃,味道酸酸甜甜,加上每粒糖果都含有豐富維他命 C、B2、E 及葉酸,吃糖的同時都可以折攝取豐富維他命。