新年將至,7-Eleven今期為大家準備了多款甜蜜零食新品,其中的台灣網紅零食新東陽珍珠奶茶酥及新東陽珍珠拿鐵酥更是首度登場!此外,更有多款士多啤梨朱古力及橡皮糖,士多啤梨迷千萬不要錯過!

 

【優先發售】新東陽珍珠奶茶酥/新東陽珍珠拿鐵酥($128)

最近在SNS熱烈討論的台灣零食產品 先在7-Eleven發售。珍珠奶茶酥內餡充滿濃馥郁芳香的奶茶香,珍珠拿鐵酥內餡使用拿鐵配方製成,散發出陣陣咖啡香氣,搭配椰果所製成的珍珠,口感煙韌,用作送禮亦大方得體。

 

POKKA SAPPORO 杯裝粟米濃湯/周打蜆味濃湯/南瓜濃湯($14.5)

 

想飲西餐廳既濃湯?POKKA SAPPORO三款粟米濃湯/周打蜆味濃湯/南瓜濃湯,只需一分鐘即可享用熱湯,內附香脆麵包粒,飽滿之餘又富有口感。

 

士多啤梨迷注意!多款日本士多啤梨朱古力及橡皮糖

 

這個季節正是士多啤梨當做的日子,7-Eleven引入日本新款朱古力及橡皮糖,包括森永DARS草莓味朱古力 ($13)、明治香桃草莓二重奏橡皮糖 ($14)、明治香濃阿波羅草莓朱古力 ($13.5)等。

 

明治彈力食感酸甜梅子味橡皮糖 ($12.5)

 

 

春日井濃厚蘋果汁汽水糖($10.5)

 

森永迷你牛奶朱古力小枝 ($9.5)

 

正榮可可紅莓果實朱古力 ($15)

 

 以上產品將於1月23日起於7-Eleven各大分店陸續有售,更多詳情請上 7-Eleven HK FB